Laminine adagolása

laminine adagolásA laminine ajánlott adagolása függ az egészségi állapottól, a test egészségétől. Ha nagyon rosszul vagy, rossz az egészségi állapotod, akkor időnként szükség lehet több kapszulára.
Nincsen túladagolás, mert ez egy étrend-kiegészítő és kiegészíti más étrend-kiegészítőket, vitaminokat. Azonban figyelembe kell venni, hogy vannak érzékenyebb emberek, Ők a laminine adagolását csak fokozottan emeljék.

Nagyon fontos a laminine szedésekor, hogy igyon sok vizet, hogy segítse a szervezetben a tisztulási folyamatot.  Ez segíti a vérkeringést, és segít a méreganyagok eltávolításában is. Lényeges, hogy a kapszula fogyasztását megfelelő vízbevitel (napi 3-4 dl / 10 testsúlykilogramm) és kiegyensúlyozott, minőségi táplálkozás kísérje.

Ajánlott adagolás normál felhasználó esetén.

Első hét:

1 kapszula, amely legalább 30 perccel reggeli előtt

2 kapszula lefekvés előtt

Második hét:

1 kapszula legalább 30 perccel reggeli előtt

1 kapszula lefekvés előtt

Harmadik hét:

Ne szedje a következő 7 napban. Ugyanis ezen a ponton, a szervezetben elég OPT9 (FGF és aminosavak) vannak jelen, hogy a meglévő őssejtek és a szervezet, végezze a munkáját.

Negyedik-hatodik hét:

Ismételjük meg az 1-3 hét ciklust újra.

Hetedik a kilencedik hét:

Ismételjük meg az 1-3 hét ciklust újra.

Tízedik hét és azt követően:

1 kapszula legalább 30 perccel reggeli előtt, napi karbantartásként.

laminine érzékenyeknek

Adagolás érzékeny felhasználó esetén:

Három napig érdemes reggel 1 kapszulával kezdeni, és figyelni, hogy hogyan reagál a tested, és lehet növeli, ha sokkal jobban, kényelmesebben érzed magad. Ez után követni a normál felhasználónál leírtakat. Ne feledje, hogy figyelni, hallgatni testünkre, és ennek megfelelően módosítani.  Gyakran a kevesebb több, ha érzékenyen reagál.

 

adagolás súlyos esetbenSúlyos egészségügyi problémák esetén:

Legyengítő betegség, vagy extrém fájdalom miatt a felépülés egy hosszabb időszakot vehet igénybe. Fontolóra veheti a laminine adagolását túl a szokásos adagokon felül. Az Ön esetében a szervezet valószínűleg kimerült, az aminosavak és a létfontosságú tápanyagok, amelyre szüksége van, hogy javítson állapotán.

Első két hét:

2 kapszula legalább 30 perccel reggeli előtt

3 kapszula lefekvés előtt

A harmadik és negyedik héten:

3 kapszula legalább 30 perccel reggeli előtt

3 kapszula legalább 30 perccel ebéd előtt

3 kapszula lefekvés előtt

Ötödik hét:

Forduljon orvosához, hogy ellenőrizze állapotát. Ha van egy jelentős javulás, akkor eltarthat laminine szedése a következő 6 hónapban.

1-től 2 kapszula legalább 30 perccel reggeli előtt

1-2 kapszula lefekvés előtt

Ha a teljes javulás megtörtént, akkor lehet, napi 1 laminine kapszula legalább 30 perccel reggeli előtt, karbantartásként.

Add a Startlaphoz

Partnereink

Hirdetés
Hirdetés